Winkelwagen

0 Items

Acties

5 recht schutting 180x180 cm, dikke planken, incl. palen en paalhouders

€363,50 €280,00 

Geimpregneerde schutting recht. 180 cm hoog en 180 cm breed, dikke planken

In deze aanbieding krijgt u 5 schermen van 180x180 cm recht, 6 geimpregneerde palen van 7x7x180 cm, 6 paalpunt houders, 20 bevestigingssteunen en schroeven om de schermen mee af te monteren. 

Met 5 schuttingen kunt u tuinafscheiding maken van 9,4 mtr lengte. De schuttingen hebben 8 planken aan de voorzijde en 7 planken aan de achterzijde.

Onze tuinschermen zijn gemonteerd met gegalvaniseerde spijkerschroeven. Betere kwaliteit schutting en geen roestvorming onder de schroeven.

Grof anti-slip vlonderplank, 2,5x14x400 cm

€8,95 

Dikke stevige vlonderplanken van 2,5 cm dik en de lengte van 400 cm

afmeting: 2,5x14x400cm

Grof anti slip voor vlonder en terras. Aan boven zijde een grof ribbel profiel en ook aan de onderzijde fijn relief. Een geïmpregneerde plank en een hardhouten vlonderplank worden het meest gebruikt voor in de tuin. Een geïmpregneerde terrasplank is goedkoper dan een hardhouten terrasplank omdat deze gemaakt zijn van midden Europees grenen terwijl een hardhouten vlonderplank gemaakt is van tropisch hardhout. 

Tuinscherm recht jumbo dikke planken

€46,99 €39,99 

Rechtscherm, 3 verstevingsplanken, 15 verticale dikke planken. Gemonteerd met gegalvaniseerde spijkerschroeven.

Let op dat hout een natuurprodukt is en de maten af kunnen wijken ivm krimp en uitzetting van het hout.

Speeltoestel Jungle Gym Castle

€105,00 €60,00 

Door de historische invloeden biedt de Speeltoestel Jungle Castle speelhuis met glijbaan een ideale ruimte voor fantasievolle spelletjes en interactie met vrienden.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Jungle Gym Farm

€199,95 €110,00 

Speeltoestel Jungle Farm geeft een combinatie van plezier, uitdagingen en ontdekkingen.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Jungle Gym House

€109,00 €60,00 

De trapgevel maakt dit speeltoestel Jungel Gym House voor buiten net iets unieker dan de andere huizen in de buurt. 

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Dit speeltoestel Jungle Gym House heeft de afmeting van 685 x 474 x 303 cm. En de uitgang is veel leuker! Inclusief easy-grip metalen, laddersporten, handgrepen, Bumper pad, afwerkdoppen en grondankers. Hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen. Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip. Met afgeronde randen en hoeken.

5 stuks Pinewood schutting recht incl. palen 270 cm

€297,50 €260,00 

Geimpregneerde schutting recht. 180 cm hoog en 180 cm breed, dikke planken

In deze aanbieding krijgt u 5 schermen van 180x180 cm recht, 6 geimpregneerde palen van 7x7x270 cm, 20 bevestigingssteunen en schroeven om de schermen mee af te monteren. 

Met 5 schuttingen kunt u tuinafscheiding maken van 9,4 mtr lengte. De schuttingen hebben 8 planken aan de voorzijde en 7 planken aan de achterzijde.

Onze tuinschermen zijn gemonteerd met gegalvaniseerde spijkerschroeven. Betere kwaliteit schutting en geen roestvorming onder de schroeven.

 

Tuinhout acties en aanbiedingen

Wilt u uw tuin een make-over geven en bent u op zoek naar goedkoop tuinhout? Goedkooptuinhout.nl is dé webshop als het gaat om de verkoop van kwalitatief hout tegen een scherpe prijs. Op deze pagina vind je de beste tuinhout acties en aanbiedingen van Nederland. Zo wordt uw tuin opknappen ineens wel heel leuk en aantrekkelijk! Onze aanbiedingen wisselen regelmatig, dus houd de site in de gaten! Ons assortiment bestaat uit de volgende categorieën:

 

Goedkoop tuinhout

Wilt u een vlonder aanleggen of uw tuin een opknapbeurt geven? Bij ons vindt u goedkoop hout wat u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Met onze planken bouwt u de mooiste schuttingen en veranda’s. Ook vindt u bij ons goedkope vlonderplanken en hebben wij vaak tuintegels in de aanbieding Deze zijn goede vervangers van bestrating en tuintegels. Met de tuinhout aanbiedingen van goedkoophout.nl bent u altijd voordelig uit.

 

Goedkope schutting

Goedkope schuttingen voor iedere tuin vindt u bij goedkooptuinhout.nl . Wij bieden diverse tuinschermen aan die u gemakkelijk zelf plaatst. Een tuinscherm geeft u een gevoel van privacy. Dit gevoel is veel waard, maar hoeft niet duur te zijn.

 

Goedkope houtsoorten

Goedkooptuinhout.nl is dé houtspecialist van Nederland. Wij bieden u diverse soorten goedkoop hout, aan zoals hardhout, eikenhout en douglas hout. Regelmatig hebben wij verschillende soorten tuinhout in de aanbieding.

 

Goedkope tuinhuisjes

Bij goedkooptuinhout.nl vindt u ook goedkope tuinhuisjes en goedkope blokhutten. Een tuinhuisje is een echte blikvanger in uw tuin en geeft u veel opbergruimte voor bijvoorbeeld fietsen of gereedschap. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit goedkope overkappingen, zoals carports en paviljoens.

 

Goedkope tuindecoratie

De leukste houten tuindecoraties vindt u bij goedkooptuinhout.nl. Of nu op zoek bent naar een goedkope picknicktafel of een naar een goedkoop dierenverblijf, zoals een konijnenhok of kippenhok, bij goedkooptuinhout.nl vindt u het! Ook bieden wij de goedkoopste containerkasten en tuinkasten aan, zodat uw tuin er altijd opgeruimd en verzorgd uitziet.

 

Goedkope speeltoestellen

Bent u op zoek naar de leukste en goedkoopste houten speeltoestellen voor uw kinderen of kleinkinderen? Dan ben u bij ons aan het juist adres. Regelmatig hebben wij houten speelhuisjes en speeltoestellen in de aanbieding tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast bieden wij ook goedkope schommels aan. Veel buitenspeelplezier voor een lage prijs!

 

Bestellen en levering

Bestellen bij goedkooptuinhout.nl is heel gemakkelijk en snel. U betaalt uw bestelling veilig en vertrouwd met iDeal en wij bezorgen u bestelling door heel Nederland bij u thuis. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen bij onze vestiging in Beuningen (Gelderland).