Winkelwagen

0 Items

Dierenverblijf

Kippenverblijf Hollandse Kriel

€269,00 

Dit klassieke kippenverblijf Hollandse kriel past echt binnen een oer-Hollandse tuin.

Kippenverblijf Welsumer

€415,00 

Kippenverblijf Welsumer is een echte topper!

Het is een erg ruim verblijf, waardoor jouw kippen voldoende ruimte hebben. Aan de vergrootte ren is een hok bevestigd met een raampje, een deurtje en een klein hokje. Dit verblijf heeft een afmeting van 170 cm hoog x 250 cm breed en is 100 cm diep. Het hok is geschikt voor kip of konijn en biedt veel ruimte. Op het dak is dakleer bevestigd, hierdoor zit uw dier altijd droog!

Dit kippenhok is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Hierdoor gaat het hok langer mee.

Kippenverblijf Drentse Hoen

€355,00 

Het grote Drentse Hoen Kippenverblijf creeert een uiterst ruime plek voor uw kippen. 

Hier kunnen ze gemakkelijk rondlopen. Zowel in de zon als in de schaduw kan worden op gezocht in dit kippenverblijf. Dit komt omdat het verblijf aan 2 kanten volledig dicht is, dit biedt een mooie schuilplek aan voor je dier. Het verblijf beschikt over een deurtje en een raampje. Dit verblijf heeft een afmeting van 148 cm hoog x 190 cm breed en is 85 cm diep.

Het hok is geschikt voor kip of konijn en biedt veel ruimte. Op het dak is dakleer bevestigd, hierdoor zit uw dier altijd droog!

Kippenverblijf Lakenvelder

€465,00 

Dit kippenverblijf Lakenvelder heeft een unieke uitstraling. 

Het verblijf beschikt over twee deurtjes en een raampje. Het nachthok heeft een lade. Dit hok is geschikt voor kip of konijn en biedt veel ruimte. Er kan zon worden op gezocht en tegelijkertijd ook schaduw. Op het dak is dakleer bevestigd, hierdoor zit uw dier altijd droog! De afmeting van dit verblijf is 170 cm hoog, 250 cm breed en 100 cm diep. 

Dit kippenhok is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Hierdoor gaat het hok langer mee.

Hondenhok Labrador

€205,00 

Voorzie je trouwe viervoeter van dit prachtige hondenhok! 

Hondenhok Bouvier

€195,00 

VOORZIE JE TROUWE VIERVOETER VAN DIT PRACHTIGE HONDENHOK! 

Konijnenhok Hangoor

€149,00 

EEN KONIJN VERDIENT TOCH OOK EEN MOOIE KONIJNENHOK? 

Dit konijnenhok Hangoor is lekker ruim zodat jouw maatje genoeg plek heeft. Het hok beschikt over een deurtje en een hooiruif. Zo blijft het hooi lekker schoon en vers. Op het dak is dakleer bevestigd, hierdoor zit je konijn warm en droog. Laat je konijn genieten van vers gras door de ren onderin het hok. HIerdoor kan je konijn zelf bepalen of hij binnen of buiten wil zijn! De afmeting van dit verblijf is 110 cm hoog, 108 cm breed en 53 cm diep. 

Konijnenhok Hollander

€119,00 

Een konijn verdient toch ook een mooie konijnenhok? 

Dit konijnenhok Hollander is lekker ruim zodat jouw maatje genoeg plek heeft. Het hok beschikt over een deurtje en een hooiruif. Zo blijft het hooi lekker schoon en vers. Op het dak is dakleer bevestigd, hierdoor zit je konijn warm en droog. De afmeting van dit verblijf is 110 cm hoog, 108 cm breed en 53 cm diep. 

Het konijnenhok is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder hoge druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Hierdoor gaat het hok extra lang mee!