Winkelwagen

0 Items

Houtsoorten

Schoor Lariks/Douglas, blank

€15,25 

Geschaafd 4,3 x 14,5 x 76 cm

Douglas is een van de hardste naaldhoutsoorten. Douglas hout is gemakkelijk verwerkbaar en wordt door droging steeds harder.

Teak

€62,95 

750 ml

Hardhouten trellis rechthoek 90x180

€48,50 

Hardhouten trellis met horizontale lamellen, ideaal als plantenklimrek en duurzaam.

Dit hoogwaardige hardhouten trellisscherm is 180 cm hoog en 90 cm breed en is professioneel RVS geschroefd waardoor de duurzaamheid blijft gewaarborgd. Dit trellisscherm van hardhout latten is bovendien eenvoudig in te korten en op maat te zagen. Deze houten trellis hebben vakken van 17,5 cm groot en latten van 14 x 30 mm. 

Geschaafde Hardhouten damwandregel

€18,95 

4,5 x 6,8 x 200 cm

Eiken geschaafde plank

€7,50 

Deze mooie eiken geschaafde plank is 1,8 mm dik en 14,5 cm breed en heeft een lengte van 180 cm.

Gebruik deze eikenhouten planken als boeidelen voor uw terrasoverkapping of maak er een schutting van, het kan allemaal!

U kiest voor duurzaamheid en kwaliteit! Eikenhout is een sterke, geliefde en duurzame houtsoort met een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Zeer geschikt voor sterke en oerdegelijke constructies.

 

Hardhouten fijnbezaagde palen

€13,95 

DEZE STERKE EN GESCHAAFDE HARDHOUTEN PAAL IS VOOR DE BEVESTIGING VAN UW SCHUTTING, HEK OF TUINDEUR.

Natuurlijk kunt u het ook voor vele andere toepassingen gebruiken. Deze hardhouten geschaafde palen hebben een afmeting van 6 x 6 x 300 cm. De palen hebben een zeer lange levensduur. Voor uw gemak hebben wij de palen voorzien van een punt zodat deze makkelijk in de grond is te plaatsen. 

Al ons hardhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden, namelijk duurzaamheidsklasse 1. Hardhout heeft met zijn rood-bruine uitstraling onmiskenbare eigen dynamiek.

Eiken geschaafde palen

€94,50 

Deze eiken geschaafde palen zijn zeer geschikt om zelf een robuuste overkappen te maken en nog voor veel meer mogelijkheden.

Deze eiken geschaafde palen van 14 x 14 mm en heeft een lengte van 3 meter. Deze eikenhouten palen zijn geschaafd. 

 

Hardhouten fijnbezaagde plank

€18,25 

FIJNBEZAAGDE HARDHOUTEN PLANKEN ZIJN TE GEBRUIKEN VOOR BESCHOEIIGEN OF ALS SCHUTTINGSPLANK.

Deze fijnbezaagde hardhouten plank heeft de afmeting van 2 x 20 x 250 cm.

Al ons hardhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden, namelijk duurzaamheidsklasse 1. Hardhout heeft met zijn rood-bruine uitstraling onmiskenbare eigen dynamiek.

Eiken bloembak

€289,00 

Met een eiken bloembak kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit!

Eiken is een geliefde houtsoort en per uitstek geschikt voor sterke en oerdegelijke constructies.

De bloembak heeft aan de binnenkant een PVC beschermlaag. De afmeting van deze bak is 87 x 87 x 87 cm. De bloembak is vervaardigd uit eiken palen van 9 x 9 cm en eiken planken van 1,8 x 14,5 cm.

 

Hardhouten fijnbezaagde plank

€21,95 

FIJNBEZAAGDE HARDHOUTEN PLANKEN ZIJN TE GEBRUIKEN VOOR BESCHOEIIGEN OF ALS SCHUTTINGSPLANK.

Deze fijnbezaagde hardhouten plank heeft de afmeting van 2 x 20 x 300 cm.

Al ons hardhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden, namelijk duurzaamheidsklasse 1. Hardhout heeft met zijn rood-bruine uitstraling onmiskenbare eigen dynamiek.

Pagina's

 

Houtsoorten

Goedkooptuinhout.nl verkoopt vier verschillende houtsoorten:

 

Hardhout

Goedkooptuinhout.nl heeft diverse hardhouten producten in het assortiment, zoals hardhouten trellisen, plankenschermen en tuindeuren. Maar u kunt ook losse hardhouten palen en geschaafde planken bij ons bestellen om bijvoorbeeld een schutting of vlonder mee aan te leggen. Al het hardhout dat wordt verkocht in onze webshop is op duurzame wijze geproduceerd in beheerde bosgebieden in Zuid-Amerika. De roodbruine kleur van hardhout heeft een natuurlijke uitstraling en geeft karakter aan iedere tuin.

 

Douglas

Douglas hout is wellicht minder bekend dan eikenhout of hardhout, maar dit is eigenlijk onterecht. Douglas is namelijk van nature oerstek en daardoor erg duurzaam. Bovendien heeft het vele toepassingsmogelijkheden. De douglas balken en palen die goedkooptuinhout.nl verkoopt zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in schuttingen of tuinhuisjes.

 

Eiken

Eikenhout is een populaire houtsoort om in de tuin te gebruiken. Door zijn lichte kleur is de houtsoort in vele tuinen toe te passen. De eikenhouten planken die in onze webshop worden verkocht zijn van de hoogste kwaliteit en zijn voor zeer uitgebreide doeleinden te gebruiken, zoals terrasoverkappingen, carports en tuinmeubelen.

 

Hardhoutbeits

Hardhout heeft een lange levensduur, maar door diverse weersinvloeden kan de kleur van het hout in de loop der jaren enigszins vergrijzen. Door uw hardhout jaarlijks met beits te behandelen voorkomt u dit effect. Hardhoutbeits is kleurloos en heeft geen penetrante verflucht. Na behandeling met beits is de kleur van uw hardhout weer helemaal opgefrist en kan het weer mee!

 

Advies

Het hout van goedkooptuinhout.nl is van de beste kwaliteit en heeft vele toepassingmogelijkheden. Heeft u vragen over één van onze houtsoorten? Bel of e-mail ons gerust voor advies.