Winkelwagen

0 Items

Picknicktafels

Aanbouwset 2 stuks

€69,00 

Deze aanbouwset zijn ideaal en gemakkelijk in gebruik.

Met de aanbouwset (2 stuks) kunt u met nog meer mensen rondom uw picknicktafel zitten. Deze zijn gemakkelijk te monteren op de kopse kant van de tafel. De aanbouwset heeft een zithoogte van 49 en de breedte van de zitting is 75 cm. Aanbouwset ter behoeven van Bobito, Easy en Lange Jan.

Picknickset Jane Blank

€669,00 

PICKNICKSET JANE IS ZEER GEMAKKELIJK UIT TE BREIDEN. 

Picknickbank Jane blank heeft een zithoogte van 50cm. Het hout is 45 mm dik. De serie is verkrijgbaar in een blanke en een geïmpregneerde uitvoering voor extra levensduur. De set is gemaakt van Lariks / douglas hout.

Picknicktafel Jimmy

€99,00 

Deze picknicktafel Jimmy is ideaal voor uw kinderen!

Picknicktafel Jimmy is speciaal voor kinderen. Deze tafel heeft een bladdoorsnede van 63 cm, zithoogte van 30 cm en bladhoogte van 50 cm. De zittingen hebben een mooie ronde vorm. Dit staat mooier bij het ronde tafelblad. Maar is natuurlijk ook zeer praktisch en gemakkelijk voor uw kinderen. Het hout is onder hoge druk geimpregneerd.
 

Losse bank picknickset Jane blank

€189,00 

Picknickset Jane is zeer gemakkelijk uit te breiden. 

Picknickbank Jane  heeft een zithoogte van 50cm. Het hout is 45 mm dik. De serie is verkrijgbaar in een blanke en een geïmpregneerde uitvoering voor extra levensduur. De set is gemaakt van Lariks / douglas hout.

Picknicktafel Mick

€309,00 

Met deze ronde picknicktafel Mick kunt u heerlijk genieten en relaxen in uw tuin.

Deze ronde picknicktafel Mick heeft een tafelblad met de diameter van 106 cm. Hierdoor is deze picknicktafel zeer geschikt om met een groep aan te gaan zitten op mooie zomerdagen. Wat deze picknicktafel zo goed maakt is dat de tafel erg stabiel is. Dat komt omdat de tafel gemaakt is van 40 mm hout en voorzien van een aantal extra verstevigings-beugels. Oersterk dus!

De tafel heeft een zithoogte van 46 cm en een bladhoogte van 77 cm.

Losse bank picknickset Jane geïmpregneerd

€209,00 

Picknickset Jane is zeer gemakkelijk uit te breiden. 

Picknickbank Jane (geimpregneerd) heeft een zithoogte van 50cm. Het hout is 40 mm dik. De serie is verkrijgbaar in een blanke en een geïmpregneerde uitvoering voor extra levensduur. De set is gemaakt van Lariks / douglas hout.

Picknicktafel Björn

€69,95 

Picknicktafel Björn is geschikt voor de kleintjes onder ons.

Lekker spelen is belangrijk. Maar als kinderen uitgespeeld zijn, is het tijd om te eten en te drinken. Zet hier de maaltijd neer en buiten eten wordt een feest. Ook voor u! De picknicktafel is zo stevig en kan zeker tegen een stootje. Het tafelbald is 90 lang en 38,5 cm breed, heeft een zithoogte van 26 cm en een bladhoogte van 48,5 cm. De tafel is geschikt voor 4 tot 6 personen. De tafel is onder hoge druk geimpregneerd. 

 

Losse tafel picknickset Jane blank

€289,00 

Picknickset Jane is zeer gemakkelijk uit te breiden. 

Picknicktafel Jane  heeft een tafel met bladmaat 180 x 75 cm. Het hout is 45 mm dik. De serie is verkrijgbaar in een blanke en een geïmpregneerde uitvoering voor extra levensduur. De set is gemaakt van Lariks / douglas hout.

Picknicktafel Sven

€79,00 

Aan de robuuste picknicktafel Sven hebben uw kinderen urenlang speelplezier!

De picknicktafel Sven geeft kinderen hun eigen plekje. Deze picknicktafel heeft een tafelblad van 89 cm lang en 52 cm breed, een zithoogte van 32 cm en een bladhoogte van 56 cm. Het hout is onder hoge druk geimpregneerd.

 

Losse tafel picknickset Jane geimpregneerd

€315,00 

Picknickset Jane is zeer gemakkelijk uit te breiden. 

PicknicktafelJane (geimpregneerd) heeft een tafel met bladmaat 180 x 75 cmHet hout is 45 mm dik. De serie is verkrijgbaar in een blanke en een geïmpregneerde uitvoering voor extra levensduur. De set is gemaakt van Lariks / douglas hout.

 

Pagina's