Winkelwagen

0 Items

Speeltoestel

Speeltoestel Jungle Gym House

€109,00 €60,00 

De trapgevel maakt dit speeltoestel Jungel Gym House voor buiten net iets unieker dan de andere huizen in de buurt. 

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Dit speeltoestel Jungle Gym House heeft de afmeting van 685 x 474 x 303 cm. En de uitgang is veel leuker! Inclusief easy-grip metalen, laddersporten, handgrepen, Bumper pad, afwerkdoppen en grondankers. Hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen. Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip. Met afgeronde randen en hoeken.

Speeltoestel Jungle Gym Hut

€174,00 €100,00 

Een van de kleinere modellen en toch bevat Speeltoestel Jungle Hut alles van wat je mag verwachten van een echte boomhut zonder compromis aan speelplezier.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Jungle Gym Lodge

€161,00 €90,00 

Een houten speeltoren voorzien van een diagonaal zeildoek-dak, Speeltoestel Jungle Lodge is een heuse uitvalsbasis voor actief buitenspeelplezier.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Klim Module Jungle Gym

€165,00 €100,00 

Met deze klim module Jungle Gym kan je omhoog klimmen via een net van trouwen of 'rocks'.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Boven op zitten of onderdoor verstoppen. Bij dit speeltoestel komen alle knappe klautertechnieken aanbod.

260 x 240 x 220 cm
 

Speeltoestel Jungle Gym Cabin

€115,00 €60,00 

Met 2 ladder-ingangen en een eventuele golvende glijbaan onderscheid Speeltoestel Jungle Gym Cabin zich.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan

Jungle Gym Peak

€149,00 €90,00 

De Jungle Peak is een buitengewoon degelijke schommel met optionele glijbaan en prikkelt de zintuigen met zijn diverse speelmogelijkheden.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Jungle Gym Castle

€105,00 €60,00 

Door de historische invloeden biedt de Speeltoestel Jungle Castle speelhuis met glijbaan een ideale ruimte voor fantasievolle spelletjes en interactie met vrienden.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Jungle Gym Farm

€199,95 €110,00 

Speeltoestel Jungle Farm geeft een combinatie van plezier, uitdagingen en ontdekkingen.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speeltoestel Jungle Gym Fort (zonder klimtouw)

€175,00 €100,00 

Door het ontwerp is Speeltoestel Jungle Fort eenvoudig te verdedigen en biedt het veel speelruimte.

Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan.

Speelhuis Compact

€569,00 

Speelhuis Compact nodigt uit om gebruikt te worden en heel veilig heel veel plezier mee te maken.

Pagina's

 

Speeltoestel kopen?

Klimmen, klauteren, schommelen, glijden en springen. Met de speeltoestellen van goedkooptuinhout.nl zijn uw kinderen lekker actief bezig en uren zoet. Bovendien stimuleert u uw kinderen om vaker buiten te spelen én u stimuleert ze om hun fantasie en creativiteit te gebruiken. Goedkooptuinhout.nl heeft een ruim aanbod aan speeltoestellen, schommels en glijbanen. Al onze speeltoestellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Noord-Europees hout en zijn zeer duurzaam. Het hout is onder hoge druk geïmpregneerd, waardoor het speeltoestel onderhoudsarm is. Uw kinderen kunnen dus jarenlang op hun speeltoestel spelen. Bij het ontwerp en de keuze van materialen hebben wij uiteraard rekening gehouden met de veiligheid van uw kinderen. Zo hebben wij gekozen voor zachte materialen en afgeronde hoeken zodat uw kinderen perfecte grip hebben en zich niet kunnen bezeren. Naast de kant-en-klare speeltoestellen bieden wij ook de optie om uw eigen speeltoestel samen te stellen. Wanneer u kiest voor speeltoestel Variant krijgt u een speeltoren als basis die u verder naar eigen wens kunt uitbreiden. Zo kunt u zelf voor een glijbaan of een schommelaanbouw kiezen. Een avontuurlijk klimnet of spannende touwladder behoren ook tot de opties.

 

Speeltoestel zelf maken

U kunt er ook voor kiezen om het speeltoestel zelf te maken en te monteren. U bestelt dan een aantal losse onderdelen als speeltoestelpakket en bestelt daarnaast het hout apart. Een speeltoestelpakket bestaat, afhankelijk van het type pakket wat u kiest, uit een aantal accessoires en een montageset. Zo bestaat het speeltoestel Jungle Gym Fort uit een 1 Step ladder, Jungle flag en montage set. Het hout en een eventuele glijbaan bestelt u dus los.

 

Speeltoestel accessoires

In ons assortiment hebben wij diverse accessoires om speeltoestellen aan te kleden of uit te breiden. Zo kan ieder kind helemaal opgaan in zijn of haar fantasiewereld. Met een piratenvlag en –stuur voelen uw kleintjes zich net een echte piraat op zee. Of kiezen ze liever voor een stoere drakenvlag, zodat ze de prinses kunnen redden? Naast deze thema accessoires hebben we ook diverse uitbreidingsopties voor uw speeltoestel, zoals een babyzit voor de schommel, een swingbal, brandweerpaal of knopentouw. Zo kunt u uw speeltoestel naar eigen wens uitbreiden.