Winkelwagen

0 Items

Tuinkast

Tuinkast Lelie

€219,00 

Deze tuinkast is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder druk geimpregneerd voor een onderhoudsarme en extra lange levensduur. 

De dak van de tuinkast is voorzien van EPDM-rubberfolie. De tuinkast is geproduceerd met een stevig raamwerk en 18 mm rabat. De afmetingen zijn 100 (B) x 190 (H) x 58 (D) cm.

Tuinkast Lelie wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket, voorzien van duidelijke handleiding en bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Tuinkast Dahlia

€209,00 

TUINKAST Dahlia IS EEN Functionele kast.

Achter de stevige deur bevindt zich voldoende ruimte voor allerlei tuinspullen. De tuinkast is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Daarnaast is het dak voorzien van waterdicht EPDM-rubberfolie. De tuinkast is geproduceerd met een stevig raamwerk. Deze tuinkast heeft een afmeting van 100 x 215 x 58 cm. Inclusief vloer.

Tuinkast Zonnebloem

€369,00 

Tuinkast Zonnebloem is extra diepe tuinkast waardoor je niet alleen je tuingereedschap in de kast kunt opbergen.

Tuinkast Chrysant

€389,00 

TUINKAST Chrysant IS EEN fijne TUINKAST MET veel opberg ruimte.

Kast Tulp heeft een stevig framewerk met daarin tegen 18 mm dikke rabatdelen. De tuinkast is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Daarnaast is het dak voorzien van waterdicht EPDM-rubberfolie. De tuinkast is geproduceerd met een stevig raamwerk. Deze tuinkast heeft een afmeting van 127 x 215 x 70 cm. Inclusief vloer.

Tuinkast Hyacint

€255,00 

TUINKAST HYACINT IS EEN zeer fraaie TUINKAST MET veel mogelijkheden.

Tuinkast hyacint heeft een stevig framewerk met daarin tegen 18 mm dikke rabatdelen. De tuinkast is gemaakt van Noord-Europees hout en is onder druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Daarnaast is het dak voorzien van waterdicht EPDM-rubberfolie. De tuinkast is geproduceerd met een stevig raamwerk. Deze tuinkast heeft een afmeting van 100 x 190 x 58 cm. De deurtjes van de tuinkast zijn zowel onder als boven te plaatsen.